Monday, January 7, 2013

Maaf Dapur Onlineku Ditutup Sementara!!!

Assalamualaikum...
Belum terlewat untuk mengucapkan "SELAMAT TAHUN BARU 2013" buat semua pengujung blog ni yg kuhormati.

Maaf sangat kepada kawan2 yang datang bertandang ke sini kerana sudah agak lama blog ini tidak dijenguk oleh tuannya sendiri...dah penuh agaknya sawang2 & kepada yang pernah bertanya berminat untuk belajar masakan khasnya dari Qlate...maaf sangat terpaksa menolak...memang pada awalnya tahun lepas ada kemampuan masa untuk membuatnya itupun atas permintaan kawan2 di fb & pada masa itu masa masih ada walaupun terhad pada weekend aje namun sejak 2 menjak ini bermacam2 hal berlaku...

~Kerosakan di dapurku yg meletup kacanya sudah berbulan2x belum dibaiki lagi akibat kerap mengambil tempahan berskala besar(agaknya tak boleh lasak2x guna baru 1/2 thn jagung pakai dah rosak)...entah bila akan dibaiki sebab perlukan masa membuka & memindah semua peralatan dapur...huwa terpaksa bersabar dengan kekurangan di dapur...hanya ada 1 tungku masak!!!

~Anak ibu juga semakin lasaknya meminta perhatian...bulan depan masuk 2 tahun...Adik makin besar makin minta didukung...alahai anak bongsu nih...nak memasak sendiri pun kadang tak termampu...masa x sempat tu...pergi tunjuk2 la jawabnya...tahun ini lagi mencabar sukarela jadi supir untuk anak2x ibu...Kak Chik sudah mula ke tadika,Kak ngah ke darjah 4 & cuma yang sedih akakn berpisah dengan Abang long yang sedang menunggu tawaran "surat cinta" ke SBP di Jeli!!!

~Alhamdulillah disebakan bisnes yang satu lagi semakin hangat selaku pengedar susu terhangat ALPHA LIPID SD2 juga ALPHA LIPID LIFELINE yang kini diiklankan juga di TV3...so selaku pengedar terhangat di area Semenyih...terpaksa fokus unuk memberi laluan memantapkan ilmu juga network yang sedang pesat berkembang...perjumpaan biznes penting untuk upgradekan diri.Masa banyak dihabiskan fokus berblog kat blog HOUSE OF ALPHA LIPID &SD2...di mana elok naik tahun baru ni...mesti upgrade azam tahun baru ini cuba melahirkan pelapis2 baru yang muda & semestinya yg dicari yang RAJIN & KOMITED SERTA TIDAK MUDAH PUTUS ASA.


Moga tirai tahun baru ini membuka lembaran baru penuh makna,dipenuhi aura2 yang lebih positif & moga dapat dipertemukan juga dengan mereka yg postif untuk mengubah nasib...kita hari ini tidak penting...lihatlah apa tindakan & keputusan kita buat hari ini yang akan memberi impak pada masa2x akan datang...ini kata2 leader kami yg sentiasa kupegang...bertindak sekarang!!!

>>>walau aku HANYA SURI BIASA...INGIN KUTRANSFORM PENDAPATAN YANG LUAR BIASA...INSYA-ALLAH!!!

Sekian,mohon maaf di atas penutupan sementara ini walau agak berat hati tapi dari segi komitmen mmg masa sangat terhad & perlu diutamakan!!!

No comments:

Post a Comment

Post a Comment