Tempahan Menu Istimewa

>>>Beberapa menu istimewa akan dibuka tempahan & akan ditambah dari semasa ke semasa...pengumuman nama pproduk & harga yang dinyatakan berkuatkuasa mulai 1 Disember!!!
 
>>>Homemade food based on Semenyih dan delivery meliputi area sekitarnya seperti Rinching,Beranang,Bangi, Kajang & Putrajaya sahaja mengikut kelapangan waktu atau anda boleh pick up di hadapan KFC, TESCO SEMENYIH!!!

1) KUAH ROJAK BUAH BisSSA...MEME 'BERBISA' SEDAPNYA!!!
  • 1 KG/RM15(hidangan sederhana lebih 30-50 orang)
p/s;***simpan dalam peti ais utk tahan lebih tahan selama 3 bulan & berita baik mulai 1 Disember 2013 utk peminat jauh anda boleh merasa sama...urusan postage mulai diuruskan...tambah RM10***

Bandingkan harga TESCO RM3.99/250 gm dengan harga kami!!!

    *Sesuai untuk makan ramai2 atau ada open house tapi save budget  buah sendiri sediakan just ode/beli kuah rojak istimewa saya...hehe senangkan...yang pasti fresh disediakan..nak tahan lama sehingga 1- 3 bulan letak di dalam peti ais.
*Buah pilihan yang dicadangkan mengikut citarasa anda seperti betik muda,jambu batu,jambu air,epal hijau,timun,sengkuang,nenas,limau barli,mangga muda,belimbing,cermai,kedondong juga strawberi.Gabungan buah jambu batu juga betik..cantik pula!!!

Contoh buah untuk rujukan/sekitar harga RM12

2) SAMBAL NYOR BisSSA...MEME 'BERBISA' SEDAPNYA!!!
  • 1/2 KG/RM25(hidangan sederhana lebih 20-30 orang)
  • 1 KG/RM45(hidangan sederhana lebih 40-50 orang)
Resepi istimewa dari dapur SSHKC...jom rasa pasti nak lagi!!!
*Tip & rahsia untuk rasa yang umphhh adalah dari sambal nyor & ikan ini utk hidangan nasi kerabu,nasi dagang juga nasi impit semestinya dari sambal ini.
*Yang penting resepi istimewa ini sangat sedap kombinasi ikan, nyor juga bahan2 yang lain secukup rasa,sesuai dimakan untuk hidangan NASI KERABU GOLOK@ NASI KERABU QLATE,NASI DAGANG & NASI IMPIT.
*Boleh disimpan & tahan lama di dalam freezer sehingga 3 bulan...mudahkan asal teringin boleh memasak dengan senang...tipnya tumbuk bawang 3-5 biji utk melembabkan lagi rasa...jom ode!!!Best Regards;
 
~SiRa SaIn HoTtTzZz KiTcHeN CeNtRe~
Sms/Wassap/Wechat : 013-640 6625

No comments:

Post a Comment